Ontdek de 9 populairste haarkleuren voor herfst/winter 2023

Trendy Haarkleuren voor Herfst/Winter 2023

De herfst is het perfecte seizoen om iets nieuws te proberen met je haar. Of het nu gaat om het toevoegen van lagen, een nieuwe kleur uitproberen of een totaal andere coupe, een nieuwe haarstijl kan een leuke en eenvoudige manier zijn om je stijl dit najaar op te frissen.

 

Stoffig Roze

Dusty Rose Roze Herfst Haarkleur
Dit najaar is een van de meest trendy haarkleuren om naar uit te kijken stoffig rozerood.

 

Ash Brown

Asbruin herfstkleur haar. Verhoog je herfststijl met de tijdloze allure van asbruin haar.
Deze veelzijdige tint vangt perfect de koele, frisse vibes van de herfst en harmonieert met de aardse tinten van het seizoen.

 

Bronde

Dit najaar is bronde een fascinerende en trendy haarkleur.
Bronde is een samensmelting van brunette- en blondtinten en zorgt voor de perfecte balans tussen warmte en koelte en creëert een veelzijdige en dimensionale look.

 

Karamel Highlights

Verhoog je herfstlook met de warmte van karamel highlights.
Karameltinten vangen perfect de essentie van de herfst en bootsen de gouden tinten van vallende bladeren en de troostende geur van karamel appels na.

 

Halo Highlights

Maak deze herfst een statement met halo highlights!
Deze highlights creëren een prachtige omlijsting rond je gezicht, die lijkt op een natuurlijke halo, en ze passen naadloos bij de warme en gezellige tinten van de herfst.

 

Donker Auburn Rood

Deze look met kastanjebruin rood haar is een opvallende en levendige keuze die perfect past bij het warme en rustieke kleurenpalet van het seizoen

 

Chocolate Brown

Deze tijdloze tint straalt warmte en verfijning uit en harmonieert perfect met de gezellige sfeer en het aardse kleurenpalet van het seizoen.
Kiezen voor chocoladebruine lokken verbetert niet alleen je algehele look, maar hult je ook in de troostende en stijlvolle omhelzing van de herfst.

 

Rode Money Piece

Een gewaagde en levendige rode tint rond het gezicht.

 

Bourgondisch Rood

Spiegelt de gezellige en romantische sfeer van de herfst.